Насловна

headery1

Здраво ловците на богатство,

PC верзија на играта метал детектор играта е достапна за преземање тука

hledac2

СИМНЕТЕ – Меѓународна верзија 3.1
вкупниот преземања: 25,633x / големина: 7.9 MB

Табела со најдобри резултати

—————————————————————————————————

Зелка УЈП ANDROID

Метал детектор игра – Меѓународна верзија
(Македонски / Германски / Француски / Чешка)

СИМНЕТЕ – Меѓународна верзија 1.0.15 s онлајн резултат
вкупниот преземања: 15,464x / големина: 14.2 MB

или преземете директно од Google игра

google_play_icon_small

Табела со најдобри резултати

И ако ви се допаѓа играта, Ве молиме дадете го, опционо напише преглед.
Ќе ми биде драго за било какви повратни информации или коментари, да ми помогне
игра зависност од вашите идеи и предлози за подобрување на постепено.

Děkuji Všem 🙂

—————————————————————————————————

Играта се игра во три круга, а целта е да се постигне највисок резултат.
Максимален број на бодови е 14 570 поени (3 × 4.590 поени / круг + 800 Bodum нашите bonusy)
Сите три круга ќе бидат подложени на 9 минути. Време е постепено скратен од четири,
повеќе од три, до две минути во третиот круг.

На тркалцето или со притискање на М можете да ги менувате детектор.

!!!Оваа игра не е наменета за целосно верен имитација на однесувањето на детектори
и нивните реакции на секоја цел, споредбата или квалитетот на детектори!!!
Тоа е само забава игра да се намали здодевност.

—————————————————————————————————

Забавувајте се и со среќа со вашето пребарување!

spr_fisher00_0spr_garet00_0spr_minelab00_0spr_rutus00_0spr_tesoro00_0spr_white00_0spr_XP00_0


Proudly презентирани од страна на:

d365 banner 468x60 white
&

banner-PPN_374x99px