Shtëpi

headery1

Përshëndetje thesar gjuetarët,

Shikoni versionin PC të lojës Metal Detector lojë është në dispozicion për shkarkim këtu

hledac2

DOWNLOAD – Bible 3.1
shkarkime gjithsej: 25,633x / madhësi: 7.9 MB

Tabela me rezultatet më të mira

—————————————————————————————————

Lakra PRO ANDROID

Metal Detector lojë – Bible
(Anglisht / Gjermanisht / Frëngjisht / Çek)

DOWNLOAD – Bible 1.0.15 s rezultati internet
shkarkime gjithsej: 15,464x / madhësi: 14.2 MB

ose shkarkoni direkt nga Google luajnë

google_play_icon_small

Tabela me rezultatet më të mira

Dhe në qoftë se ju pëlqen të lojës, Ju lutem rate, opsionale të shkruar një shqyrtim.
Unë do të jem i lumtur për çdo reagime apo komenteve, më ndihmoni
Loja sipas ideve tuaja dhe sugjerime për të përmirësuar gradualisht.

Děkuji Všem 🙂

—————————————————————————————————

Loja është luajtur në tre raunde dhe qëllimi është për të arritur rezultatin më të lartë.
Rezultati maksimal është 14 570 pikë (3 × 4.590 pikë / rrumbullakta + 800 Bodum bonusy tonë)
Të tre raunde do të pësojë për 9 minuta. Ora është shkurtuar gradualisht nga katër,
mbi tre, deri në dy minuta në raundin e tretë.

Në timon rrëshqitjeje ose duke shtypur M ju mund të ndryshojë detektor.

!!!Kjo lojë nuk është për qëllim të imituar plotësisht besnike e sjelljes së detektorë
dhe reagimet e tyre ndaj çdo objektiv, Krahasimi ose cilësia e detektorë!!!
Kjo është vetëm një lojë zbavitëse për të reduktuar mërzinë.

—————————————————————————————————

Have fun dhe fat të mirë me kerkimin tuaj!

spr_fisher00_0spr_garet00_0spr_minelab00_0spr_rutus00_0spr_tesoro00_0spr_white00_0spr_XP00_0


Paraqitur nga WordPress:

d365 banner 468x60 white
&

banner-PPN_374x99px